Kattoremontti Vantaa

KATTOREMONTTI JA KATON KORJAUS VANTAAN SEUDULLA

KATTOREMONTTIEN MONIOSAAJA – 100% SUOMALAINEN YRITYS

Onko kattosi remontin tarpeessa? Pyydä meiltä ilmainen kartoitus katon korjaukseen Vantaalla ja Uudellamaalla. Paikan päällä käydessämme selviää katon kunto, rakenteet, ominaisuudet ja mitat, jonka perusteella pystymme tekemään juuri teidän katolle parhaan mahdollisen kattoremontti suunnitelman. Taitavien kattoasiantuntijoidemme kautta toteutuu niin mittavat, kuin pienemmät kohteet markkinoiden parhaita materiaaleja hyödyntäen. Suoritamme kaikki kattotyöt, kuten kattoremontit, konesaumakattojen asennukset ja katon huoltotyöt yrityksille, yksityisille ja taloyhtiöille Vantaan seudulla.

PELTI-, HUOPA- JA TIILIKATTOREMONTIT KOKONAISVALTAISESTI

Teemme kaikki kattotyöt, kattoremontit ja kattohuollot kaiken kokoisiin kohteisiin niin pienistä varastoista, omakotitaloihin, loma-asuntoihin ja taloyhtiöihin avaimet käteen -palveluna. Suoritamme kokonaisvaltaiset pelti-, huopa-, ja tiilikattojen korjaukset kattotyypistä riippumatta. Kattokorjaukset etenee suunnitelman mukaisesti vanhan katteen purkamisesta, mahdolliseen lisälämmöneristykseen ja oikaisutyöhön. Huolehdimme kattorakenteen asianmukaisesta tuuletuksesta, asennamme uuden alus- ja vesikatteen lisävarusteineen asiantuntemuksella.

Katon korjauksen yhteydessä on hyvä huolehtia myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät ajan tasalle valmiiksi asennettuna.

Emme tee katon korjausarviota puhelimessa, vaan tulemme aina maksuttomalle kartoituskäynnille tekemään rakennuskohtaisen arvion kattoremontista. Vuosien tuoman vankan kokemuksen perusteella tiedämme kyllä mikä on katollenne parata, sillä katon pesu ja maalaus voikin olla se kattosi kaipaama riittävä huoltotoimi, eikä suuremmalle kattoremontille ole vielä tarvetta.

Kokenut henkilökuntamme toteuttaa kaikki kattotyöt, kattoremontit sekä huollot sovitusti ja huolellisesti suunnittelusta toteutukseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja selvitetään kattosi kunto.