Katon pinnoitus Vantaa

KATON PINNOITUS PARANTAA KATON KESTÄVYYTTÄ

KATTOPINNOITUKSET VANTAAN SEUDULLA

Katon pinnoitus tuo lisävuosia katollesi ja nostaa rakennuksen arvoa. Katon pinnoitus on edullinen ja nopea vaihtoehto, kun katon rakenteet ovat vielä hyvässä kunnossa. 

Lisäksi uusi kattopinnoitus ja suojaus syntyy nopeasti ja tehokkaasti, jolloin kunnos ei kestä koko kesää. Asiantutijamme käyttävät kaikissa kohteissa katon pinnoitukseen ja kyseiseen kattomateriaaliin parhaiten soveltuvan välineet, aineet ja oikeaoppisen tekniikan. 

Toteutamme katon pohjatyöt, pesut ja pinnoitukset ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Tilatessasi katon pinnoituksen meiltä voit luottaa siihen, että sovittu aikataulu pitää. Varmistamme että olette katon pinnoitukseen ja lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Voitte siis luottaa siihen, että katon suojaus ja pinnoitus on tuonut katollenne rutkasti lisävuosia.

KATON PINNOITUKSET KAIKKIIN KATTOMATERIAALEIHIN

Toteutamme katon pesut ja pinnoitukset huopa-, pelti-, tiili- ja varttikattoihin ammattitaidolla. Suoritamme katon pinnoitukset silloin, kun rakenteet ovat vielä hyvässä kunnossa. Säännöllinen katon huolto varmistaa katolle mahdollisimman pitkän iän. Huolehdimme ennen katon pinnoitusta siitä, että materiaalista riippumatta katon pinta pestään huolella ja pohjatyöt tehdään perusteellisesti ja alusta loppuun saakka. Kattopinnoitus pidentää katon ikää, parantaa suojausta ja kaunistaa julkisivua. Pyydä meidät kartoituskäynnille niin arvioimme katon kunnon.